keskiviikko 30. tammikuuta 2013

en keksi otsikkooo d:

kustomoin Sookien naaman vähä siistimmäks (:

sori, heilahti d:
tää on ainoo kuva, minkä sain onnistumaa kellanista..... ja mä oon tuol taustal, lol d: muttakun sitä kuvaa pyydettii, nii yritin saada, mut sitte oliki liian pimeetä, nii piti mennä vessaa jajjajajajjaja.... ok jätän mun selitykset siksee d:
 
juumoi (: sori tost selityksest :DDD muttaöö, näis kuvis kellan näyttää ihan erilaiselt, ku sillee silmil katottuun.... tosiaan sillon toi vammanen stock kroppa, niinnii.... toivottavast saisin sen jossainvaihees myytyy.... saatan myyä kyl vaa pelkän pään ja peruukin ym. mut saatan laittaa mukaa sen obbarin, mut siihen pitäis ite saada ostettuu kaulatappi :DDd
HUOM ! BLOGIN OSOITE SAATTAA VAIHTUU HETKENPÄÄSTÄ !!!1 ilmotan kyllä siitä ! mutta luulen et vaihtuu vast sitte ku oon saanu noi myytyy.... (: aattelin et voisin ostaa Miku Hatsunen tai sitte Tomoe Mamin ja blondi/sininen peruukki (: mutjoo, pitää kattella, koska mun pitää jossainvaihees viel saada myytyy toi kamera, et saisin uuden, koska toi on nii vammanen... ku se on nii vanha d:

8 kommenttia:

 1. Sookie näyttää tosi sievältä!! Olisin hyvinkin kiinnostunut, mut juttu on se, etten ennen huhtikuuta saa.. :( synttärit nimittäi 6.4, ennen aitä turha toivoa, joten sookie varmaa ehtii mennä jo siihe mennessä :( harmi, koska olisin ollut tosi kiinnostunu, ja siihen obitsuun multa ois löytyny oman nuken M obitsusta kaulatappi :/ mut toivotaan että tytöt löytää hyvän kodin(:. Luultavasti sookie on jo menny huhtikuuhun mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aij... no voinhan mä sitä sulle varata jos oot 1000000 prossaa varma et ostasit sen ! :Dd

   Poista
  2. noo ei kannata varata, en oo ihan 1000000 % varma, kun en oo vielä ees kysyny! :D että myy vaan, ostan jos ehdin, eka nukkeni nimittäin tuli eilen , nii en oo satavarma että millon saan toisen :)

   Poista
 2. eikun se oliki kellan kenel oli se kaulatappiongelma :D

  VastaaPoista
 3. Paljolla myisit ton Kellanin? Koska saattaisin olla kiinnostunut (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jollain kuuellakympillä (: ja sit varmaa jotain vaatteita jos haluu ja tälläi :DDd

   Poista
  2. Ok, millaisessa kunnossa se obitsu olis + mikä obitsu kyseessä? Mulla on ylimääräisiä kaulatappeja itelläni niin ei ois sinäänsä mitään ongelmaa.

   Poista
  3. öö ihan ok... se on kyl mustunu senverran, et tuskin enää kelpaa d: ja se on L kokonen, niinnii... narisee kuitekin, ku on ollu sil jonku vuoden (?) ja tällee (:

   Poista