sunnuntai 27. tammikuuta 2013

hellou ! (:

päätin siis myyä noi MOLEMMAT nuket. haluun alottaa KOKONAAN puhtaalta pöyältä, jos tajusitte ? :Dd aattelin laittaa ne eBayhin, taisitte jos joku on kiinnostunu, nii täällä TAI sitte jos joku osaa neuvoo, et miten pullipsuomessa voi myyä ! (:((:(:(: möisin varmaaki niit jollai yheksälläkympillä, et saisin sitte rahat parii uutee nukkeen, tai sitte aluks yhtee, ja sitte sille sais tilattuu samal obbarin, peruukin ja chipit. tai sitte teen sillai, et laitan noille kahelle omat chipinsä, ja sitte jätän ittelleni noi, koska ne on kieltämät iha kivat ! (: muttaöö, oisko ketää kiinnostunutta ? (: luulen et Kellanii on hankalempi myyä, koska SILLÄ EI OO VIELÄKÄÄ SITÄ PÄÄTÄ, mut yritän laittaa sitte lisätietoihi vähä siitä, ja et millases kunnos ne on ja tälläi ! (:
syy tähän on, ettäkun mä en oikein tykkää noista mun nukeista jaja kuiteki ku en saa uusii, ku pitäis viel maksaa toi matka tonne lappii, ku mennää laskettelemaa sinne kaverinkans... ninnii aattelin, et sitteku mä saan ne uuet nuket, nii en kustomoi niit OLLENKAA. yritän just ettii sellasen ihanan nuken, jonka kasvoihinki oisin tyytyväin, ja josta sais söpön sillai iha mite vaa ! (:
jos jotain kiinnostaa, nii kommatkaa ihmees TAI laittakaa sähköpostii: veerah99@hotmail.com

KIVA JOS JAKSOITTE LUKEEE (:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:

yritin tos värkkää pari kollaasii sillai, et miten molemmat on muuttunu (:

siin on ekoi kuvii kellanist, en löytäny pakettikuvii ):

siin on jotain ekoi sookiestaki niille, jotka ei oo nähny (:

14 kommenttia:

 1. no milläs hinnalla möisit? jaja voihan huuto.nettiin laittaa myyntiin myös, se on ihan suomalainen c:

  VastaaPoista
 2. nii (:(: no varmaaki jollain kaheksalkympil tai yheksälkympil (: taisitte sookiest vähä enemmä, ja kellanist jonku 60 tai tälläi (:

  VastaaPoista
 3. älä nyt pahastu, mut en ehkä sookiesta 90 maksais, koska naama (en tarkota meikkiä) on aika suttunen jne.. mut 75-80 ois varmaa hyvä hinta. :) En itse varmaan saa ihan vielä ostaa, ku oma Nanette vasta tilattu, mutta neuvoksi vaa, ja sitte jos huhtikuussa vielä sookien oisit luovuttamassa niin saatan olla hyvinki kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 4. siis mä aattelin, että mä hion sen pään ja ostaja saa ite lähettää sen kustomii tai ite taiteilla meikit (:

  VastaaPoista
 5. mä voisin olla joskus kesällä kiinnostunut kellanist! Maksaisin siitä vaik ihan sen 90! Mut voitko laittaa kuvan joskus kellanist tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiinnostunut olisin jossain keväällä tai kesällä

   Poista
  2. ookei (: pitää kattoo, et saanko myytyy sitä aikasemmin, mut siin on se juttu, et sil ei oo yhtään kaulatappii, nii sun pitäis ite hankkii sille obitsu.... josseise haittaa mitää, nii sittehä se on iha kiva (: ja juu, kylmä voin laittaa (: ku mä pitän sitä nytte tol sookien stock kropalla (mikä ei oo paras) mut sillä on tuol toi L kokonen obbari, mut sitä kaulatappii ei oo..... (:

   Poista
  3. juu hankkisin toki itse obbarin... Niin muuten jos myisit vaan pään niin olisiko se yhtään valvempi?

   Poista
  4. Mutta toki jos saat myytya kellanin ennen kevättä nin ei se haittaa :) Olisin vaa kiinnostunu...

   Poista
  5. nosiis uskosin (: mukaan tulis tietty sen stock hattu, mut sen vaatteet on rikki, ku ne oli nii huonot d: mut sitä hattuu ei tartte pakosti ottaa, mut se tulis :DD nniinnii hinnaks tulis joku 65 varmaaki.... (:

   Poista
  6. Nii jos mä sitten ostan ton kellanin keväällä (siis jos sitä ei oo viä myyty) niin voisinko mitenkään ostaa lisäks sitä pipoo mikä on kellanil tolla alimmaisella rivillä? Ja sori muuten kun laitan koko ajan kommenttii :D

   Poista
 6. Mä olisin kiinnostunu sookiesta

  VastaaPoista